foto

Anthony Booth

  • nar. 9.10.1931
    Liverpool, Velká Británie
  • zem. 25.9.2017 (85 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Upstaged
2002 Revengers Tragedy
2000 Kandidáti
1999 Extremely Dangerous (TV film)
Ostrov pokladů
1994 Priest
1979 Confessions from the David Galaxy Affair
1976 Confessions of a Driving Instructor
1975 Brannigan
Confessions of a Pop Performer
1974 Confessions of a Window Cleaner
Montreal Main
1972 Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu
1969 Dokud nás smrt nerozdělí
1968 Corruption
1965 Return of Mr. Moto, The
1964 Of Human Bondage
1963 Hi-Jackers, The
Partner, The
1962 Mix Me a Person
Pokoj ve tvaru L
Valiant, The
1961 Pit of Darkness
1960 Suspect

TV seriály

2009 Jak běží život (TV seriál)
2007 Smrtící mobil (TV seriál)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Jack of Hearts (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Člen klanu (S01E13)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Infamous John Friend, The (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace