foto

Thomas Vass

  • nar. 7.5.1968 (52 let)
    Munich, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Die Wachmänner (TV film)

TV seriály

2008 Two Funny - Die Sketch Comedy (TV seriál)
2007 Böse Mädchen (TV seriál)
2002 Comedy Kids (TV seriál)

TV pořady

2012 In jeder Beziehung (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Bože, ty seš hajzl
2003 Die Wachmänner (TV film)

TV seriály

2019 Schwester, Schwester - Hier liegen Sie richtig! (TV seriál)
2018 Beck is back! (TV seriál)
Ausbruch (S01E10)
2017 Triple Ex (TV seriál)
2007 Böse Mädchen (TV seriál)
2002 Comedy Kids (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky