foto

Eray Egilmez

  • nar. 1976

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Querschläger (TV film)
2018 Kill Me Today, Tomorrow I'm Sick!
Macht Euch keine Sorgen (TV film)
2017 Tatort - Sturm (TV film)
Unter deutschen Betten
2016 Unesená v Istanbulu
2015 Marcel über den Dächern
Nepovedenej kšeft
2013 Pět let
Saturntage (studentský film)
UMMAH - Unter Freunden
2007 Niete zieht Hauptgewinn (TV film)
2005 Tatort - Im Alleingang (TV film)

TV seriály

2018 Berlínští psi (TV seriál)
Die Protokollantin (TV seriál)
Dva světy (TV seriál)
Birds of a Feather (S01E02)
2017 Dschermeni (TV seriál)
Neue Leben (E06)
Gegenüberstellungen (E05)
Flüchtlinge (E04)
další epizody (5)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Hölle (S16E19)
2012 Die LottoKönige (TV seriál)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Aufstand (S10E22)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Cesta ke dnu (S02E01)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Willkommen in der Hölle (S05E04)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky