foto

Marcello Thedford

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Confessions of Isabella
2015 Solo per il weekend
2014 The Angriest Man in Brooklyn
2009 Da' Booty Shop
Off Duty (TV film)
2008 Keepin' the Faith: Lookin' for Mr. Right
Life and Times of Marcus Felony Brown, The (TV film)
2007 Grindin'
2006 Crossover
Pokouřeníčko
Rande měsíce
2004 Těžké časy
2001 Policajtka
2000 Píseň svobody (TV film)
1998 Proč se blázni zamilují?
1997 Jak dobýt Hollywood...
Sopka
1996 Denní světlo
1995 Krvavý příliv
Nebezpečné myšlenky

TV seriály

2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Protection (S10E22)
2013 Policajti z L. A. (TV seriál)
Chaos (S05E09)
The Felix Paradox (S05E08)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Když město šílí (E08)
Shameless (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
V divokém víru (S03E07)
Razie (S03E06)
Belfastská stopa (S03E05)
další epizody (5)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Mat (S04E14)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a raper (S06E02)
2006 The Game (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Rashad a Wallace jdou do Bílého hradu (S02E12)
Závod s časem (S02E11)
2004 Method & Red (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Pro dobrotu na žebrotu (S09E13)
Světec (S09E12)
Přátelská výpomoc (S09E11)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Nejbližší příbuzní (S09E09)
Naděje umírá poslední (S09E06)
Vzpoura (S09E03)
další epizody (4)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace