foto

Windsor Davies

  • nar. 28.8.1930
    Londýn, Velká Británie
  • zem. 17.1.2019 (88 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Cor Blimey! (TV film)
1996 Vrbičky pod sněhem (TV film)
1991 Old Scores
1985 Rupert and the Frog Song
1979 Talking Parcel, The (TV film)
1978 Grand Slam (TV film)
Playbirds, The
1976 Carry On England
Confessions of a Driving Instructor
Not Now, Comrade
1975 Carry On Behind
1972 Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu
Endless Night
1969 Frankenstein Must Be Destroyed
1968 Assignment K
Hammerhead
1966 Arabeska
The Family Way
1965 The Alphabet Murders
1964 Murder Most Foul
1962 Pot Carriers, The

TV seriály

2000 Gormenghast (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1999 Sunburn (TV seriál)
1998 Mortimer's Law (TV seriál)
Mosley (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1997 Harry Hill (TV seriál)
1996 Matt's Million (TV seriál)
1995 Oh, Doctor Beeching! (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
1973 Billy Liar (TV seriál)
Donati Conspiracy, The (TV seriál)
Hawkeye, the Pathfinder (TV seriál)
Nobody Is Norman Wisdom (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Brett (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Smith (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Nearest and Dearest (TV seriál)
Rogues' Gallery (TV seriál)
Tom Grattan's War (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Callan (TV seriál)
City 68' (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
Turn Out the Lights (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
Talking to a Stranger (TV seriál)
The Corridor People (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace