foto

Les Dawson

  • nar. 2.2.1931
    Manchester, Velká Británie
  • zem. 10.6.1993 (62 let)
    Manchester, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Noel's Christmas Presents (TV film)
1982 The Funny Side of Christmas (TV film)
1975 Christmas Box (TV film)
1974 Charles Dickens' World of Christmas (TV film)

TV seriály

1993 Demob (TV seriál)
1985 Telly Addicts (TV seriál)
1982 Comic Roots (TV seriál)
1972 Sykes (TV seriál)
1969 Sez Les (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1991 Performance

Host

TV pořady

1987 Grand Knockout Tournament, The (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
Royal Variety Performance 1979, The (TV pořad)
1977 Night of 100 Stars (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
Question of Sport, A (TV pořad)
1969 Jokers Wild (TV pořad)
Stars on Sunday (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
1966 The London Palladium Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky