foto

Tyler Hoechlin

  • nar. 11.9.1987 (31 let)
    Corona, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tyler Hoechlin sa narodil 11. septembra 1987 v Corone, v Kalifornii. Je jedným zo štyroch detí, má dvoch bratov a jednu sestru. Už od siedmich rokov bol výborným hráčom baseballu, ktorý plánoval hrať aj profesionálne.

Tyler svoju hereckú kariéru odštartoval v roku 1997, keď začal študovať herectvo a navštevoval Beverly Hills Acting Studio. Prvý prelom nastal, keď dostal šancu zahrať si po boku Toma Hanksa vo filme Road to Perdition. Vďaka tejto úlohe ho obsadili aj do seriálu V siedmom nebi (7th Heaven), v ktorom ho väčšina jeho terajších fanúšikov začala vnímať.

Neskôr si zahral v snímke House of D s Davidom Duchovnym, nasledovala úloha vo filme Grizzly: Pomsta šelmy (Grizzly rage). V roku 2011 dostal rolu Dereka Halea v seriáli Teen Wolf, kde hrá vlkodlaka. Podľa jeho slov si túto postavu zatiaľ obľúbil najviac a vyžíva sa v jej stvárnení.

Annamária "LondonGirl" Závodníková

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bigger
Padesát odstínů svobody
The Domestics
Then Came You
2017 John Stratton: V první linii
2016 Everybody Wants Some!!
Undrafted
2015 Melvin Smarty
2012 Melvin Smarty
2011 Charlie Brown: Blockhead's Revenge
Open Gate
Týden bez závazků
2008 Slunovrat
2007 Grizzly: Pomsta šelmy (TV film)
2004 Nezapomenutelné dětství
2002 Road to Perdition
2001 Train Quest
1999 Family Tree

TV seriály

2018 Supergirl (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
2017 Supergirl (TV seriál)
Nevertheless, She Persisted (S02E22)
Vlčí mládě (TV seriál)
Said the Spider to the Fly (S06E11)
2016 Supergirl (TV seriál)
The Last Children of Krypton (S02E02)
The Adventures of Supergirl (S02E01)
2014 Vlčí mládě (TV seriál)
Klam a zmatek (S04E12)
Slib mrtvým (S04E11)
Zrůdy (S04E10)
další epizody (24)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Zatmění Měsíce (S03E12)
Úmluva alf (S03E11)
Přehlížený (S03E10)
další epizody (12)
2012 Vlčí mládě (TV seriál)
Mistrovský plán (S02E12)
Válečné pole (S02E11)
Fúrie (S02E10)
další epizody (12)
2011 Vlčí mládě (TV seriál)
Zákony lovce (S01E12)
Ples (S01E11)
Druhý kapitán (S01E10)
další epizody (11)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Nekonečná identita (S02E04)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Krém na opalování (S06E06)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Dokumentární

2016 Richard Linklater: Snění je osud
2002 Film o filmu: Road to Perdition (TV film)

TV pořady

2017 Teen Choice Awards 2017 (TV pořad)
2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
2004 Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace