foto

Graeme Garden

  • nar. 18.2.1943 (76 let)
    Aberdeen, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 My Summer with Des (TV film)
1988 Bláznivá apokalypsa
Under the Bed
1976 Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)

TV seriály

2011 Pointless Celebrities (TV seriál)
The Bleak Old Shop of Stuff (TV seriál)
2005 Bromwell High (TV seriál)
Casualty @ Holby City (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1985 Telly Addicts (TV seriál)
1983 Bananaman (TV seriál)
1981 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Černá listina (S02E03)
1980 Adventure Game, The (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
1968 Broaden Your Mind (TV seriál)
1967 Twice a Fortnight (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál)
2008 Comedy Classics (TV seriál)
The Greatest Christmas Comedy Moments (TV film)
1995 Orson Welles: The One-Man Band
1984 More Bloody Meetings
1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

2008 What The Dickens? (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
1993 Good Morning Australia (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace