foto

Kulvinder Ghir

  • nar. 10.8.1965 (55 let)
    Nairobi, Keňa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hudba mého života
Psí veličenstvo
2017 Mahi NRI
2016 Level Up
2014 Arjun & Alison
Hackney's Finest
Honeycomb Lodge
Three Brothers
2013 Gone Too Far
Jadoo
2012 Naachle London
Tam nahoře
2009 31 North 62 East
King Jeff
2008 A Distant Mirage
Ealing Comedy
2006 Nina's Heavenly Delights
2004 Dead Cool
Lighthouse Hill
2003 Margery and Gladys (TV film)
2002 Blafuj jako Beckham
Zítra La Scala!
2001 Goodness Gracious Me: Back Where They Came From (TV film)
1999 Comedy Trail: A Shaggy Dog Story, The (TV film)
1995 Brothers in Trouble
Flight (TV film)
1990 Sense of Guilt, A (TV film)
1986 Rita, Sue and Bob Too

TV seriály

2019 Beecham House (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
The Comedy Years (TV seriál)
2013 Big School (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2009 Lunch Monkeys (TV seriál)
Psychoville (TV seriál)
2008 Postman Pat: Special Delivery Service (TV seriál)
2004 Můj život jako Popat (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
The Strangerers (TV seriál)
1999 Bořek stavitel (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Goodness Gracious Me (TV seriál)
1993 Body and Soul (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
1991 G.B.H. (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
Waterfront Beat (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Pošťák Pat (TV seriál)

Dokumentární

2010 Arbor
2008 The Greatest Christmas Comedy Moments (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 We Know Where You Live (TV pořad)
1997 Light Lunch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky