foto

Tomomicu Jamaguči

  • nar. 14.3.1969 (51 let)
    Šidžónawate, Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Honó no keieiša (TV film)
2014 Kamen Rider Gaimu: Soccer daikessen! Ógon no kadžicu sódacuhai
2013 Kamen Rider × Kamen Rider Gaim & Wizard: Tenka wakeme no sengoku movie daigassen
2012 Aa... kakugi
Plovoucí hrad
2011 Inu no kubiwa to korokke to
ONE PIECE 3D Mugiwara čeisu
Toriko 3D: Kaimaku Gourmet Adventure!!
2010 Kiseki no Dobutsuen 2010: Asashiyama Dobutsuen Monogatari (TV film)
2008 24 Jikan Atatamemasu ka? Shippu Doto Konbini-den (TV film)
Kiseki no Doubutsuen 2008: Asahiyama Doubutsuen Monogatari (TV film)
2007 Hou no Niwa (TV film)
Kiseki no doubutsuen 2007: asahiyama doubutsuen monogatari (TV film)
Macumoto Kisaburó ikka monogatari: Odžísan no daidokoro (TV film)
2006 Kisarazu Cat's Eye: World Series
Kiseki no doubutsuen: asashiyama doubutsuen monogatari (TV film)
Shinsengumi!! Hijikata Toshizo saigo no ichi-nichi (TV film)
2005 Kōchū ōja Mushiking: Greatest Champion e no michi gekijōban
Majonaka no Jadži-san Kita-san
Zero no Kanata e - The Winds of God (TV film)
2004 Mind Game
2003 Kantoku kansen
Kisarazu Cat's Eye: Nihon Series

TV seriály

2016 Toto néčan (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
Hoiku tantei 25 dži: Hanasaki Šin'ičiró wa nemurenai!! (TV seriál)
Wakaretara Suki na Hito (TV seriál)
2014 Gin Nikan (TV seriál)
Kindaiči šónen džikenbo N (neo) (TV seriál)
2013 Kamen Raidâ Gaimu (TV seriál)
Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
2012 Burakkubódo (TV seriál)
2011 Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
Suzuki sensei (TV seriál)
2010 Wagaja no rekiši (TV seriál)
2006 Imo Tako Nankin (TV seriál)
2005 Jagjú džubei nanaban šóbu (TV seriál)
2004 Aijou Ippon (TV seriál)
Shinsengumi! (TV seriál)
2003 Anata no Jinsei Ohakobishimasu (TV seriál)
Manhattan rabu stôrî (TV seriál)
2002 Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)
Renai Hensachi (TV seriál)
Tensai Yanagisawa Kyoju no Seikatsu (TV seriál)
1999 Asuka (TV seriál)

Dokumentární

2017 Wareware wa warawaretai, uketara ureshii, soredakeya

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky