foto

Derek Grifiths

  • nar. 15.7.1946 (73 let)
    Surrey, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Run for Your Wife
Stíny temnoty
1998 Queen's Park Story (TV film)
1997 Divoká stvoření
1989 A Night of Comic Relief 2 (TV film)
1978 Daleká cesta za domovem
1977 Are You Being Served?
1974 All I Want Is You... and You... and You...
1973 Cobblers of Umbridge, The (TV film)
Don't Just Lie There, Say Something
1972 Alf Garnett Saga, The
Pás cudnosti
Rentadick
Vzhůru na frontu
1971 Prosím, pane!
Up Pompeii

TV seriály

2016 Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
2012 Way to Go (TV seriál)
2011 The Bleak Old Shop of Stuff (TV seriál)
2004 Červený traktůrek (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1992 Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
1989 Muzzy Comes Back (TV seriál)
1986 Muzzy in Gondoland (TV seriál)
1982 SuperTed (TV seriál)
1980 Adventure Game, The (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1977 Rock Follies of '77 (TV seriál)
1976 Battle of the Sexes (TV seriál)
1974 "Don't Drink the Water (TV seriál)
Marty Back Together Again (TV seriál)
1972 Cabbages and Kings (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
1971 Play Away (TV seriál)
1970 On the House (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1967 Look and Read (TV seriál)
1964 Play School (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2005 100 Greatest Cartoons (TV film)
1982 Saturday Superstore (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 Blankety Blank (TV pořad)
Give Us a Clue (TV pořad)
1978 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace