foto

William Ivory

  • nar. 1964
    Nottingham, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Torvill & Dean (TV film)
2010 Vyrobeno v Dagenhamu

TV seriály

2020 Isolation Stories (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Vyrobeno v Dagenhamu
2002 Night Flight (TV film)
2000 Péče (TV film)
1995 Sardines (TV film)
1993 Resnick: Rough Treatment (TV film)
1992 Resnick: Lonely Hearts (TV film)

TV seriály

2008 Invisibles, The (TV seriál)
2004 Thing Called Love, A (TV seriál)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
2000 Hříchy (TV seriál)
Sbal prachy a vypadni 2 (TV seriál)
1994 Common As Muck (TV seriál)
The All New Alexei Sayle Show (TV seriál)
1993 Three Seven Eleven (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Capstick's Law (TV seriál)
Confessional (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky