foto

Louise Jameson

  • nar. 20.4.1951 (68 let)
    Londýn, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Modern Love
The Madness of George III
2015 Guin and the Dragon (TV film)
2013 The Five(ish) Doctors Reboot (TV film)
The Tractate Middoth (TV film)
2012 Run for Your Wife
1997 Vraždy prokletých (TV film)
1994 Degas and Pissarro Fall Out
Stranger: The Terror Game, The
1993 Doctor Who: Dimensions in Time (TV film)
1992 My Friend Walter (TV film)
1972 Disciple of Death
1971 Cider with Rosie (TV film)

TV seriály

2013 The Dumping Ground (TV seriál)
2012 Toast of London (TV seriál)
2011 Doktor Martin (TV seriál)
Až do smrti (S05E08)
Kočky a žraloci (S05E07)
Nenech mě odejít (S05E06)
další epizody (5)
2010 Pointless Celebrities (TV seriál)
2002 River City (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Stick with Me, Kid (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1992 Rides (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1987 The Growing Pains of Adrian Mole (TV seriál)
1985 Tajný deník Adriana Molea (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Tenko (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 The Omega Factor (TV seriál)
1976 Dominic (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
Mission of the Darians (S01E09)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 Tom Brown's Schooldays (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
2007 A Matter of Time
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
Drama Connections (TV seriál)
2003 Story of 'Doctor Who', The (TV film)
1995 Doctors, 30 Years of Time Travel and Beyond, The
1986 Doctor Who Who's Who (TV film)

Host

TV pořady

2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace