foto

Peter Jeffrey

  • nar. 18.4.1929
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.12.1999 (70 let)
    Stratford-upon-Avon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Moonstone, The (TV film)
Oholený klenotník (TV film)
1996 Rasputin (TV film)
1995 Vesnická aféra (TV film)
1993 Question of Guilt, A (TV film)
1990 Vrahovy ruce (TV film)
1988 Dobrodružství Barona Prášila
1979 Atom Spies (TV film)
Old Crowd, The (TV film)
Quiz Kid, The
1978 Půlnoční expres
1975 Návrat Růžového pantera
1974 Jack a fazolový stonek
Krycí název Oděsa
1973 Šťastný to muž
1972 What Became of Jack and Jill?
Znovuzrození Dr. Phibese
1971 Countess Dracula
Ohavný Dr. Phibes
Únos
1970 Goodbye Gemini
1969 Best House in London, The
Kruhy na vodě
Tisíc dnů s Annou
1968 Kdyby...
Three Princess, The (TV film)
1966 A Separate Peace (TV film)
Statečný princ donegalský
That Riviera Touch
1965 The Early Bird
1964 Becket
1958 The Castiglioni Brothers (TV film)
1952 Never Look Back
1944 Sports Day

TV seriály

1998 Big Women (TV seriál)
Magic with Everything (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
1995 Down to Earth (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1993 Lipstick on Your Collar (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1988 Thompson (TV seriál)
1987 You Must Be the Husband (TV seriál)
1986 Inside Story (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Freud (TV seriál)
Perla v koruně (TV seriál)
Jistě, pane ministře (TV seriál)
Partajní hrátky (S03E08)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Bognor (TV seriál)
Nanny (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Famous Five, The (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
London Belongs to Me (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
Killers (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Quiller (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
Cakes and Ale (TV seriál)
Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
Porridge (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
The Aweful Mr. Goodall (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dead of Night (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Elizabeth R (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Villette (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man of our Times, A (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Spread of the Eagle, The (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace