foto

Shubhash Ghai

  • nar. 24.1.1945 (74 let)
    Nagpur, Britská Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Kaanchi
2008 Black & White
Yuvvraaj
2005 Kisna: The Warrior Poet
2001 Yaadein...
1999 Rytmus
1997 Cizí země
1993 Padouch
1991 Saudagar
1989 Ram Lakhan
1986 Karma
1985 Meri Jung
1983 Hero
1982 Vidhaata
1981 Krodhi
1980 Karz
1979 Gautam Govinda
1978 Vishwanath
1976 Kalicharan

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2008 Yuvvraaj
2007 Om Shanti Om
2001 Yaadein...
1999 Rytmus
1997 Cizí země
1993 Padouch
1989 Ram Lakhan
1986 Karma
1983 Hero
1976 Gumrah
Khaan Dost
1974 Kora Badan
1973 Dhamkee
1970 Umang
1967 Taqdeer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace