foto

Jošinori Šigejama

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Furankenšutain no koi (TV seriál)
2016 Toki o Kakeru Šódžo (TV seriál)
2015 Okitegami Kjóko no bibóroku (TV seriál)
2014 Isharyo Bengoshi (TV seriál)
2012 Doku (Poison) (TV seriál)
Dâti mama! (TV seriál)
2010 Šukumei 1969-2010 (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
2008 Osen (TV seriál)
Scrap Teacher: Kjóši saisei (TV seriál)
2007 Hotaru no Hikari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky