foto

Jošinori Šigejama

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Furankenšutain no koi (TV seriál)
2016 時をかける少女 (TV seriál)
2015 Okitegami Kjóko no bibóroku (TV seriál)
2014 Isharyo Bengoshi (TV seriál)
2012 Doku (Poison) (TV seriál)
Dâti mama! (TV seriál)
2010 Šukumei 1969-2010 (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
2008 Osen (TV seriál)
Scrap Teacher: Kjóši saisei (TV seriál)
2007 Hotaru no Hikari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky