foto

Serge Moati

  • nar. 17.8.1946 (73 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 17 dívek
2008 Plus tard
2007 Kde se cesty kříží
2005 Odvaha milovat
2001 Quatre copains (TV film)
1999 Complices, Les (TV film)
1997 Parfum de famille (TV film)
Sapho (TV film)
1995 Une femme dans la tourmente (TV film)
1991 Piège, Le (TV film)
1989 Été de tous les chagrins, L' (TV film)
1986 États d'âme
1982 Sept jours du marié, Les (TV film)
1981 Vzhůru do boje!
1980 Mont-Oriol (TV film)
1979 Cet homme-là (TV film)
1968 La Femme bourreau
1959 Nikdo mne nemá rád

TV seriály

2002 Sami (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
1999 Petite fille en costume marin, La (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Mort aux ténors (E26)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

2006 Graffiti 80 (TV seriál)
2005 Mes questions sur.. (TV seriál)
2003 Histoires de fiction (TV seriál)
2001 + Clair (TV seriál)
1999 Ripostes (TV seriál)
1974 Atelier, L'

Režijní filmografie

Filmy

2011 Changer la vie! (TV film)
2010 Je vous ai compris: De Gaulle 1958-1962 (TV film)
2008 Mitterrand à Vichy (TV film)
2005 Capitaines des ténèbres (TV film)
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
Complices, Les (TV film)
Maison de famille (TV film)
1998 Un mois de réflexion (TV film)
1997 Le secret de Bastien (TV film)
Parfum de famille (TV film)
Sapho (TV film)
1996 Tendre piège (TV film)
1995 Une femme dans la tourmente (TV film)
1994 Des feux mal éteints
1993 Edwige Feuillère en scène (TV film)
1991 Piège, Le (TV film)
1989 Olympe de nos amours (TV film)
Été de tous les chagrins, L' (TV film)
1988 La Croisade des enfants (TV film)
1982 Sept jours du marié, Les (TV film)
1981 Mon enfant, ma mère (TV film)
T'es grand et puis t'oublies (TV film)
1980 Mont-Oriol (TV film)
1978 Filmový román (TV film)
1976 Nuit d'or
1973 Un jour à Nice (TV film)
1972 Sagouin, Le (TV film)
1970 Yan Diga - Ils traverseront des pays comme des jardins

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Mort aux ténors (E26)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1974 Pain noir, Le (TV seriál)
1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sigmaringen, le dernier refuge (TV film)
2013 Artistes en Tunisie (TV film)
2007 Empreintes (TV seriál)
2005 Mes questions sur.. (TV seriál)

TV pořady

2006 Les mitterrand's' (TV pořad)
2004 Les années Pompidou (TV pořad)
1996 47,3%: Coulisses d'une campagne (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2011 L'ombre d'un flic (TV film)
2010 Roses à crédit
2008 Plus tard
2006 Harkis (TV film)
2005 Capitaines des ténèbres (TV film)
Parenthèse interdite, La (TV film)
2003 Agathe (TV film)
Par amour
Zéro défaut
2002 Tout contre Léo (TV film)
2001 Quatre copains (TV film)
1998 Feu sous la glace, Le (TV film)
Un mois de réflexion (TV film)
1997 Sapho (TV film)
1996 Tendre piège (TV film)
1994 Cognacq-Jay (TV film)
1993 Mort à l'étage (TV film)

TV seriály

2005 Mademoiselle Joubert (TV seriál)
2002 Sami (TV seriál)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1999 Petite fille en costume marin, La (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)

Dokumentární

1999 Ripostes (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2008 Villa Jasmin (TV film) - kniha
1970 La vampire nue - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Changer la vie! (TV film)
2010 Je vous ai compris: De Gaulle 1958-1962 (TV film)
2008 Mitterrand à Vichy (TV film)
1999 Complices, Les (TV film)
1994 Des feux mal éteints
1982 Sept jours du marié, Les (TV film)
1981 T'es grand et puis t'oublies (TV film)
1976 Nuit d'or
1973 Un jour à Nice (TV film)
1972 Sagouin, Le (TV film)
1970 Yan Diga - Ils traverseront des pays comme des jardins

TV seriály

1984 Série noire (TV seriál)
Mort aux ténors (E26)

Dokumentární

2014 Lundi en histoires (TV seriál)
2005 Mes questions sur.. (TV seriál)
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
2011 Zemmour & Naulleau (TV pořad)
2010 Le petit journal (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
Cinémas (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1992 Le cercle de minuit (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace