foto

Carmen Montejo

  • nar. 26.5.1925
    Pinar del Río, Kuba
  • zem. 25.2.2013 (87 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Caras de la luna, Las
Corazones rotos
1985 Casa que arde de noche, La
1984 Mamá, soy Paquito
1982 Bronco, El
En la tormenta
1981 El gran triunfo
Muerte del Palomo, La
1978 Sanchezovy děti
1977 Dinastía de la muerte
Prision de mujeres
1976 Coronación
El rey
Renuncia por motivos de salud
1974 Věštba
1973 Profeta Mimi, El
1972 Doña Macabra
1971 Cachorros, Los
Marcados, Los
Verdadera vocación de Magdalena, La
1970 Vírgenes locas, Las
¿Por qué nací mujer?
1969 Las aventuras de Juliancito
Muñeca perversa, La
1968 Los adolescentes
Los recuerdos del porvenir
Rivoluzione sessuale, La
1967 Sor Ye-Ye
1966 Recta final, La
1964 El río de las ánimas
1963 Las troyanas
1961 Jóvenes, Los
1957 Dos diablitos en apuros
El Vampiro
Legítima defensa
1956 El potro salvaje
La pequeña enemiga
1955 El plagiario
Estafa de amor
Sospechosa, La
Túnel seis, El
1954 Infame, La
1953 Acuérdate de vivir
Cuatro horas antes de morir
Luz en el páramo
Misericordia
Reportaje
1952 Sor Alegría
1951 Anillo de compromiso
En la palma de tu mano
Entre abogados te veas
Lodo y armiño
Monte de piedad
Mujeres sin mañana
Todos son mis hijos!...
¿Qué te ha dado esa mujer?
1949 Al caer la tarde
Bamba
Cita con la muerte
Dinero maldito
Secreto entre mujeres
1948 Nosotros los pobres
1947 A media luz
1946 Crimen en la alcoba
Yo fui una usurpadora
1945 Entre hermanos
La señora de enfrente
1944 Caminito alegre
El camino de los gatos
1943 Ave sin nido
No matarás
Resurrección

TV seriály

2008 En nombre del amor (TV seriál)
La rosa de Guadalupe (TV seriál)
2007 Amor sin maquillaje (TV seriál)
2001 Aventuras en el tiempo (TV seriál)
2000 Amigos X siempre (TV seriál)
1999 Serafín (TV seriál)
1996 Te sigo amando (TV seriál)
1992 Mágica juventud (TV seriál)
1986 Cuna de lobos (TV seriál)
Engaño, El (TV seriál)
1985 Juana Iris (TV seriál)
Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1983 Maleficio, El (TV seriál)
1980 Juventud (TV seriál)
1978 Pecado de amor (TV seriál)
1975 Mundos opuestos (TV seriál)
Paloma (TV seriál)
1974 Tierra, La (TV seriál)
1970 Cruz de Marisa Cruces, La (TV seriál)
1969 Diario de una señorita decente, El (TV seriál)
1966 Razón de vivir, La (TV seriál)
1965 Nuestro barrio (TV seriál)
Secreto de confesión (TV seriál)
1964 Apasionada (TV seriál)
1962 Momias de Guanajuato, Las (TV seriál)
1960 Rapto, El (TV seriál)

Dokumentární

1993 Memoria del cine mexicano
1987 Nuestros, Los (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Historias engarzadas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace