foto

Chris Kennedy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Dance Academy: The Movie
2016 Lion
2014 Cesta naděje
Jack Irish: Dead Point (TV film)
2013 Broken Shore, The (TV film)
2012 Jack Irish: Bad Debts (TV film)
Jack Irish: Black Tide (TV film)
Země bez zákona
2009 Cesta
2007 Curtin (TV film)
2005 Proposition
2004 Brush-Off, The (TV film)
Stiff (TV film)
2003 Forest, The (TV film)
Subterano
2002 Rváči
1998 Dead Letter Office
1996 Mít a udržet si
Noc bláznů
1995 Andělské dítě
1994 Gino
Nebeské oko
1993 Crimetime
Say a Little Prayer
1992 Spotswood
1991 Smrt v Brunswicku
1990 Jigsaw
1988 Ghosts... of the Civil Dead
Smoke 'Em If You Got 'Em
1987 Feathers
1986 Žít na vlastní pěst (TV film)

TV seriály

2017 Sunshine (TV seriál)
2010 Čas zabíjet (TV seriál)
1987 Pals (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace