foto

Barry Letts

  • nar. 26.3.1925
    Leicester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.10.2009 (84 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Exodus
1956 Reach for the Sky
1955 Mulberry Accelerator, The (TV film)
1954 The Three Princes (TV film)
1953 Kruté moře
1949 A Boy, a Girl and a Bike
1948 Boj o jižní točnu
To the Public Danger
1947 Frieda
1943 San Demetrio, Londýn

TV seriály

1966 Softly Softly (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 City Beneath the Sea (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
The Small House at Allington (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
Moonstone, The (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Skyport (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
The Lost King (TV seriál)
1957 Silver Sword, The (TV seriál)
1956 H.M. Tennent Globe Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1951 Sara Crewe (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1976 Lorna Doone (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace