foto

Pik Sen Lim

  • nar. 15.9.1944 (74 let)
    Penang, Malajsie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dim Sum
2015 Roald Dahl's Esio Trot (TV film)
2011 Johnny English se vrací
1985 Víc než dost
1980 Jsi smetana v mé kávě (TV film)
1972 Madam Sin
1969 Gladiatorerna

TV seriály

2014 50 Ways to kill your lover (TV seriál)
2013 The Dumping Ground (TV seriál)
2010 Spirit Warriors (TV seriál)
2009 Psychoville (TV seriál)
2004 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 2 (S02E02)
2003 Čtyřicítka na krku (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2001 Night & Day (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1991 An Actor's Life for Me (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Úklid (S04E06)
1979 Shoestring (TV seriál)
1978 Spearhead (TV seriál)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1972 General Hospital (TV seriál)
1969 The Flaxton Boys (TV seriál)
1964 Das Mädchen aus dem Dschungel (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace