foto

Brigitte Faur-Perdigou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 À court d'enfants
2010 Famille décomposée (TV film)
2009 Entre deux ombres (TV film)
2008 Falešné obvinění (TV film)
Villa Marguerite (TV film)
2007 Piano oublié, Le (TV film)
Skoro celá pravda
2004 Filles du calendrier sur scène, Les (TV film)
Smrtící řasa (TV film)
2003 A la petite semaine
L'affaire Martial (TV film)
2002 Amant de mes rêves (TV film)
1999 Le Porteur de destins (TV film)
1996 À toute vitesse
1994 Le Cri du coeur
1993 Ascension Express (TV film)
Porte du ciel, La (TV film)
1992 Papa veut pas que je t'épouse (TV film)
1988 Záhadná smrt Niny Chereauové (TV film)

TV seriály

2012 Chambre 327 (TV seriál)
2001 Semailles et les moissons, Les (TV seriál)
2000 Lyon police spéciale (TV seriál)
1995 Docteur Sylvestre (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Des héros ordinaires (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1988 Coup de foudre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky