foto

Albert Finney

  • nar. 9.5.1936 (82 let)
    Salford, Velký Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Albert Finney
    45-51 Whitfield Street
    London W1
    UK

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jason Bourne - a.z.
2012 Bourneův odkaz
Skyfall
2007 Bourneovo ultimátum
Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2006 Dobrý ročník
Nezlomná vůle
2005 Aspects of Love
Mrtvá nevěsta Tima Burtona
2004 Dannyho parťáci 2
2003 My Uncle Silas II (TV film)
Velká ryba
2002 Stahující se mračna (TV film)
2001 Hemingway, the Hunter of Death
Nenarozený
2000 Erin Brockovich
Traffic - Nadvláda gangů
1999 Milionář
Snídaně šampionů
1998 Takové anglické manželství (TV film)
1997 Agnieszka Holland On the Set (TV film)
On the Set of 'Washington Square' (TV film)
Washingtonovo náměstí
1995 Run of the Country, The
1994 Bezvýznamný muž
Profesor odchází
1992 Bohatí láskou
Komedianti
1990 Image (TV film)
Millerova křižovatka
1987 Sirotci
1984 Biko Inquest, The (TV film)
Pope John Paul II (TV film)
Ve stínu vulkánu
1983 Garderobiér
1982 Annie
Lights, Camera, Annie! (TV film)
Střílejte na měsíc
1981 Bankovní loupež
Krásky
Vlci
1977 Soupeři
1975 Dobrodružství mladšího a chytřejšího bratra Sherlocka Holmese
Forget-Me-Not-Lane (TV film)
1974 Vražda v Orient expresu
1973 Alpha Beta
1971 Gumshoe
1970 Scrooge
1969 The Picasso Summer
1967 Charlie Bubbles
Dva na cestě
1964 Night Must Fall
1963 Tom Jones
Vítězové
1960 Komik
V sobotu večer, v neděli ráno

TV seriály

2011 Studio 30 Rock (TV seriál) - a.z.
It's Never Too Late for Now (S05E15) - a.z.
2001 My Uncle Silas (TV seriál)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
Karaoke (TV seriál)
Nostromo (TV seriál)
1990 Green Man, The (TV seriál)
1989 Endless Game, The (TV seriál)

Dokumentární

2007 Postcards from Provence
2006 Tim Burton: Dark vs. Light
Voices from the Underworld
1999 Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
1990 Wall: Live in Berlin, The (koncert)
1984 Notes from Under the Volcano
Observations Under the Volcano
1967 Omnibus (TV seriál)
1963 Tribute to John F. Kennedy from the Arts, A (TV film)

TV pořady

2001 73. Annual Academy Awards (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1971 Tísnivé okamžiky
1968 Kdyby...

Režijní filmografie

Filmy

1984 Biko Inquest, The (TV film)
1967 Charlie Bubbles

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace