foto

Warren Mitchell

  • nar. 14.1.1926
    Stoke Newington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.11.2015 (89 let)
    Highgate, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 A Christmas Carol (TV film)
1998 Crackers
1997 Gobble (TV film)
1996 Death of a Salesman (TV film)
1994 Audience with Ken Dodd, An (TV film)
Without Walls: Night Show, The - A Midsummer Night's Scream (TV film)
1990 Frajer (TV film)
1989 Kokoda Crescent
1986 Knights & Emeralds
Zázračný lékař
1985 Dunera Boys, The (TV film)
1984 Man of Letters (TV film)
The Chain
1982 Norman Loves Rose
The Plague Dogs
1980 Kupec benátský (TV film)
1979 Meetings with Remarkable Men
1977 Stand Up, Virgin Soldiers
Žvahlav
1976 Bananas Boat, The
1975 Hogan in London (TV film)
1972 Alf Garnett Saga, The
Innocent Bystanders
1970 'Wiltons' - The Handsomest Hall in Town (TV film)
All the Way Up
1969 Best House in London, The
Dokud nás smrt nerozdělí
Moon Zero Two
The Assassination Bureau
1968 Diamonds for Breakfast
1967 The Jokers
1966 The Sandwich Man
1965 Intelligence Men, The
Pomoc!
Promise Her Anything
San Ferry Ann
Špión, který přišel z chladu
1964 Carry On Cleo
Seventy Deadly Pills
1963 Calculated Risk
Hrdina malého světa
Incident at Midnight
Nepozemský cizinec
Sicilians, The
The King's Breakfast
1962 Operation Snatch
Postman's Knock
Silent Invasion, The
The Main Attraction
Village of Daughters
We Joined the Navy
1961 Římské jaro paní Stoneové
1960 Doctor in Love
Hell Is a City
Na každého jednou dojde
Pure Hell of St. Trinian's, The
Surprise Package
The Boy Who Stole a Million
1959 The Stranglers of Bombay
Tommy the Toreador
1958 Girls at Sea
Three Crooked Men
1957 Busman's Honeymoon (TV film)
Manuela
1954 Passing Stranger

TV seriály

2003 Shark Net, The (TV seriál)
2000 Gormenghast (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Monsignor Renard (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1997 Ain't Misbehavin' (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1991 So You Think You've Got Troubles (TV seriál)
1989 Kavárna Akropolis (TV seriál)
1987 Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Telly Addicts (TV seriál)
1984 Last Bastion, The (TV seriál)
1981 Till Death... (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
Men of Affairs (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Frankie Howerd Show, The (TV seriál)
1967 A Series of Bird's (TV seriál)
Dee Time (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
Walrus and the Carpenter, The (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Frankie Howerd (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Little Big Business, A (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Charitable Countess (S01E12)
The Latin Touch (S01E02)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Colonel Trumper's Private War (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
1959 Glencannon (TV seriál)
Habatales (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Musical Playhouse (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
Big Guns (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
The Larkins (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Dick and the Duchess (TV seriál)
Drake's Progress (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hitler: The Comedy Years (TV film) - a.z.
2005 Forty Years of Fuck (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál)
2002 Showbiz Set, The (TV film)
1985 The Rock 'n' Roll Years (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1997 Have I Got News for You: The Official Pirate Video (TV pořad)
1991 Noel's House Party (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1972 Graham Kennedy Show, The (TV pořad)
1966 Dusty (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1955 The Ted Ray Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky