foto

Carmen Munroe

  • nar. 1932
    Berbice, Guyana

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Final Passage, The (TV film)
1993 Great Moments in Aviation (TV film)
1984 The Chain
1969 Krásky v černých punčochách

TV seriály

2013 The Dumping Ground (TV seriál)
1989 Desmond's (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1976 The Fosters (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Greensleeves (E04)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
From a Bird's Eye View (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
Man of our Times, A (TV seriál)
Rainbow City (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Play School (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky