foto

Sean Murray

  • nar. 15.11.1977 (40 let)
    Bethesda, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sean Murray se narodil 15. listopadu 1977 v Marylandu. Jeho matka je Australanka, takže vyrůstal střídavě v USA a Austrálii. Ve čtrnácti letech začal dostávat první televizní role. V tv filmu BACKFIELD IN MOTION hrál po boku Roseanna a Toma Arnolda. O dva roky později následoval seriál HARTS OF THE WEST, ve kterém hrál roli Zana Greye. Zde se poprvé setkal se svým pozdějším partnerem Markem Harmonem, který v jednom díle hrál opilého šaška z rodea.

Jedna z rolí, na kterou bývá často dotazovaný, je Thacker Binx z HOKUS POKUS. I když to byla role malá, jeho fanoušci ji mají dodnes dobře v paměti. Po epizodních rolích v různých seriálech, jako např. EMERGENCY ROOM, BOSTON PUBLIC a JAG, dostal hlavní roli v seriálu společnosti Paramount THE RANDOM YEARS. Seriál byl však brzy zastaven.

Po tomoto seriálu dostává návrh od svého otce Donalda P. Bellisaria na hostitelskou roli v jeho novém seriálu NCIS - Námořní vyšetřovací služba. Sean ji přijal a protože se jeho postava fanoušků i tvůrců líbila a byla velmi oblíbená, patří od druhé série k hlavním postavám.

Sean je počítačový nadšenec a kutil, ve volném čase zkouší různé technické zlepšováky. Mimo toho hraje rád na Playstation. Od listopadu 2005 je ženatý.

Richard "artuš" Kordecký

Herecká filmografie

Filmy

2006 Truth, The
2001 Skoč na to! (TV film)
1997 Zločiny z vášně: Náměsíčný vrah (TV film)
1996 For My Daughter's Honor (TV film)
Loterie (TV film)
Pád do tmy (TV film)
1995 Trial by Fire (TV film)
1993 Dospívání po americku
Hokus pokus
Vražda na Rio Grande (TV film)
1992 Too Romantic
1991 Backfield in Motion (TV film)

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Family Ties (S15E13)
Dark Secrets (S15E12)
High Tide (S15E11)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Pandora's Box, Part II (S03E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Double Down (S15E10)
Ready Or Not (S15E09)
Voices (S15E08)
další epizody (24)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
The Tie That Binds (S14E10)
Pay to Play (S14E09)
Enemy Combatant (S14E08)
další epizody (23)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kolo osudu (S13E11)
Pokrevní bratři (S13E10)
Den u soudu (S13E09)
další epizody (25)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pravidla domu (S12E10)
Na zemi (S12E09)
Vždy silný (S12E08)
další epizody (23)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Epidemie (S11E11)
Ďábelská trojice (S11E10)
Instinkt (S11E09)
další epizody (25)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Radši se měj na pozoru (S10E10)
Ďábelská trojka (S10E09)
Zmizelá (S10E08)
další epizody (23)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dědic (S09E11)
Otcovy hříchy (S09E10)
Nezvěstná, druhá část (S09E09)
další epizody (25)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Falešný svědek (S08E10)
Cizí nepřítel, část druhá (S08E09)
Cizí nepřítel, část první (S08E08)
další epizody (24)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Víra (S07E10)
Dětská hra (S07E09)
Bez proudu (S07E08)
další epizody (24)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tichá noc (S06E11)
Autonehoda (S06E10)
Dýka v zádech (S06E09)
další epizody (19)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tělesný trest (S05E10)
Ztráty a nálezy (S05E09)
Určený cíl (S05E08)
další epizody (23)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Auto zabiják (S04E11)
Uzenáč (S04E10)
Zlobivá sestra (S04E09)
další epizody (24)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Modelové chování (S03E11)
Zelenáč (S03E10)
Past (S03E09)
další epizody (24)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pouta (S02E10)
Neoprávněné vniknutí (S02E09)
Selhání srdce (S02E08)
další epizody (17)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pod pečetí mlčenlivosti (S01E07)
2002 Random Years, The (TV seriál)
2001 JAG (TV seriál)
Minulý čas (S06E21)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Princezna a námořník (S06E06)
JAG v televizi (S06E05)
Floridský průliv (S06E03)
1998 JAG (TV seriál)
Nevinná (S04E03)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Harts of the West (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 NCIS: Special Agent DiNozzo Visits Dr. Phil (TV pořad)

Hudební videoklipy

1994 Breakaway (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace