foto

Dandy Nichols

  • nar. 21.5.1907
    Fulham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.2.1986 (78 let)
    Whitechapel, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Eric Sykes 1990 Show, The (TV film)
Nemocnice Britannia
The Plague Dogs
1975 Three for All
1974 Confessions of a Window Cleaner
1973 Šťastný to muž
1972 Alf Garnett Saga, The
1970 Great Inimitable Mr. Dickens, The (TV film)
1969 Obývací ložnice
This Happy Breed (TV film)
1968 Birthday Party, The
1967 Carry on Doctor
Jak jsem vyhrál válku
1966 Dívka Georgy
1965 Act of Murder
Milostná dobrodružství Moll Flandersové
Pomoc!
Rotten to the Core
The Early Bird
1964 Kožené bundy
1963 Ladies Who Do
1962 Andělé spásy
Don't Talk to Strange Men
1958 A Cry from the Streets
Strange World of Planet X, The
Vikingové
1957 Doktor hledá místo
Town on Trial
1956 Not So Dusty
Tiger in the Smoke
Yield to the Night
1955 The Deep Blue Sea
Where There's a Will
1954 A Time to Kill
Adventure in the Hopfields
Mad About Men
Time Is My Enemy
1953 Meet Mr. Lucifer
Wedding of Lilli Marlene, The
1952 If This Be Error (TV film)
Klub Pickwickovců
1951 High Treason
The Clouded Yellow
1950 Dance Hall
Tony Draws a Horse
1949 Don't Ever Leave Me
Now Barabbas
1948 Boj o jižní točnu
Here Come the Huggetts
Padlý idol
The Winslow Boy
Woman Hater
1947 Chyťte ho!
Mikuláš Nickleby

TV seriály

1984 Sharing Time (TV seriál)
1981 Bagthorpe Saga, The (TV seriál)
Bergerac (TV seriál)
Maybury (TV seriál)
Till Death... (TV seriál)
1980 Time of My Life (TV seriál)
1974 Marty Back Together Again (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
1971 Shirley's World (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
World in Ferment (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Uncle Charles (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1961 Amelia (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Walk a Crooked Mile (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace