foto

Masahiro Sakai

  • nar. 4.8.1965 (54 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Jiken'ya kagyô 2 (TV film)
2013 Ikiro ~ Sendžó ni nokošita dengon ~ (TV film)
Naru Youni Narusa
2005 Yaoh (TV film)

TV seriály

2016 Jowamuši Pedal (TV seriál)
Kazoku no katači (TV seriál)
2015 Algernon ni Hanataba o (TV seriál)
2014 Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
Inpei Sousa (TV seriál)
Onna wa Sore o Yurusanai (TV seriál)
2013 Hancho - Keishicho Azumihan Season 6 (TV seriál)
2012 Hancho - Keishicho Asakahan Season 5 (TV seriál)
2011 Hancho - Jinnansho Azumihan Season 4 (TV seriál)
Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~ (TV seriál)
2010 Hancho - Jinnansho Azumihan Season 3 (TV seriál)
Hancho ~ Jinnansho Azumihan Season 2 (TV seriál)
2009 Hančó –Džinnanšo Azumihan (TV seriál)
2008 Andó Nacu (TV seriál)
2007 Katagoshi no koibito (TV seriál)
2006 Bengoši no kuzu (TV seriál)
Jaó (TV seriál)
Kiraware Matsuko no issho (TV seriál)
2005 Njokei kazoku (TV seriál)
Yume de Aimashou (TV seriál)
2004 Home Drama (TV seriál)
Okusama wa madžo (TV seriál)
2003 Koibumi (TV seriál)
2002 Kêtai deka Zenigata Ai (TV seriál)
1998 Umi Made Go Fun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky