foto

Ivo-Alexander Beck

  • nar. 19.6.1964 (55 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Für meine Tochter (TV film)
2015 Mein Sohn Helen (TV film)
Svatební tajemství (TV film)
Týraná (TV film)
2014 Mein Lover, sein Vater und ich (TV film)
Zwischen den Zeiten (TV film)
2013 Hannah Mangold & Lucy Palm: Tod im Wald (TV film)
Zbouchnutá (TV film)
Zur Sache, Macho! (TV film)
2012 Unter Frauen
Willkommen im Krieg (TV film)
2011 Cizí holka (TV film)
Flirtcamp (TV film)
Hannah Mangold & Lucy Palm (TV film)
Kdo jinému kila sčítá... (TV film)
Restrisiko (TV film)
2010 Láska hory přenáší (TV film)
2009 Frauen wollen mehr (TV film)
Láska za jiných okolností (TV film)
Tělo jako důkaz
2008 Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)
Vlna veder: Nikdo neunikne (TV film)
2007 Ostrov pokladů (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
2006 Šest týdnů strachu (TV film)
2005 Mädchen über Bord (TV film)
2004 Das Allerbeste Stück (TV film)
Problemzone Schwiegereltern (TV film)
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
2003 Když přijdou Vánoce (TV film)
Motown
Sex Up - Jungs haben's auch nicht leicht (TV film)
2002 Das beste Stück (TV film)
Liebe unter Verdacht (TV film)
2001 Ve jménu genetiky (TV film)
2000 Der Feind an meiner Seite (TV film)
Heimliche Küsse (TV film)
1999 Bier - Anschlag auf das Oktoberfest (TV film)

TV seriály

2019 Käthe und ich (TV seriál)
2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
1997 Maître Da Costa (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Němé výkřiky (S02E01)
Střelba na Rexe (S01E14)
Pod ulicemi Vídně (S01E13)
další epizody (7)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Lepší dům (S01E08)
Diagnóza vražda (S01E07)
Mrtvá ze Schönbrunnu (S01E06)
další epizody (8)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mein Lover, sein Vater und ich (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky