foto

Bert Hamelinck

  • nar. 9.3.1968 (53 let)
    Leuven, Flanders, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Sound of Metal
2017 Jezdec
Sun Dogs
2016 Between Us
2015 Black
Deník puberťačky
2013 Smoorverliefd
2010 Bo
Smoorverliefd
2009 Má princezna Karo
SM-rechter
2008 Levý břeh
Zatemnění mysli
2007 Minulé léto
2006 Dennis van Rita

TV seriály

2021 Shaq (TV seriál)
2012 The Spiral (TV seriál)
2006 Koning van de wereld (TV seriál)

Dokumentární

2019 Lepší profil

Kameramanská filmografie

Filmy

1992 Lotte Vandersteene

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky