foto

Henning Schimke

  • nar. 4.8.1958 (62 let)
    Göttingen, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Der Mungo (studentský film)
Underdogs
2004 Für immer für dich (TV film)
1988 Dortmunder Roulette (TV film)

TV seriály

2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Große weite Welt (S02E09)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Blutende Herzen (S01E07)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Flaschenpost (S07E06)
2008 112 - Sie retten dein Leben (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Das kalte Herz (S01E14)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Gnadenlos (S05E05)
Willkommen in der Hölle (S05E04)
Zahltag (S05E03)
další epizody (5)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Schönheitsfehler (S04E06)
Nachtschwimmer (S04E05)
Familienglück (S04E04)
další epizody (5)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
Glückskekse (S02E08)
Kobra 11 (TV seriál)
Náraz (S07E07)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky