foto

Henning Schimke

  • nar. 4.8.1958 (61 let)
    Göttingen, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Der Mungo (studentský film)
Underdogs
2004 Für immer für dich (TV film)
1988 Dortmunder Roulette (TV film)

TV seriály

2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Blutende Herzen (S01E07)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Gnadenlos (S05E05)
Willkommen in der Hölle (S05E04)
Zahltag (S05E03)
další epizody (5)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Schönheitsfehler (S04E06)
Nachtschwimmer (S04E05)
Familienglück (S04E04)
další epizody (5)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Náraz (S07E07)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky