foto

Joseph Cochrane

  • nar. 1.9.1977 (41 let)
    Lachine, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Ready (S01E02)
2016 Eyewitness (TV seriál)
Bella, Bella, Bella (E03)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)

Dokumentární

2012 Já to neudělal (TV seriál)
2008 Chladnokrevně (TV seriál)

TV pořady

2016 Pohotovost v městě hříchu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace