foto

Gustave Flaubert

  • nar. 12.12.1821
    Rouen, Francie
  • zem. 8.5.1880 (58 let)
    Croisset, Seine-Inférieure, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2014 Paní Bovaryová - kniha
2011 Las razones del corazón - kniha
2008 Prosté srdce - kniha
2000 Madame Bovary (TV film) - kniha
1993 Maya - kniha
1991 Paní Bovaryová - kniha
1989 Bouvard et Pecuchet (TV film) - kniha
Zachraň a zachovej - kniha
1977 Un cuore semplice - povídka
1974 Madame Bovary (TV film) - kniha
1971 Bouvard et Pécuchet (TV film) - kniha
1969 Die nackte Bovary - kniha
1968 Madame Bovary (TV film) - kniha
1962 L'éducation sentimentale - kniha
1960 Salambò - kniha
1949 Madame Bovary - kniha
1947 Madame Bovary - kniha
1937 Hříšná láska - kniha
1933 Paní Bovaryová - kniha
1932 Unholy Love - kniha
1925 Salammbô - kniha

TV seriály

2010 Nesmrtelní (TV seriál) - kniha
Ema B. (E03) - kniha
1975 Madame Bovary (TV seriál) - kniha
1973 L'éducation sentimentale (TV seriál) - kniha
1972 Byli jednou dva písaři (TV seriál) - kniha
Svatba (E10) - kniha
Lebkozpyt (E09) - kniha
Tělocvik (E08) - kniha
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 Flaubertine (TV film) - divadelní hra
1965 Der Kandidat (TV film) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace