foto

David B. Thompson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Záhada v květinářství: Držet jazyk za zuby (TV film)
2014 Aaliyah: The Princess of R&B (TV film)
Small Time
2009 Vražda v mé rodině (TV film)
2008 Obchod se smrtí (TV film)
2005 Stav nouze (TV film)
2000 Dear America: A Line in the Sand (TV film)
Dear America: Color Me Dark (TV film)
Our Daily Bread (TV film)
1996 Panika v oblacích (TV film)
1995 Ideální rodina (TV film)
1992 Gangsters (TV film)
1987 Pistolníci (TV film)
1985 The Execution of Raymond Graham (TV film)
1983 Dr. Yes: Hyannis Affair
Magic of David Copperfield V: The Statue of Liberty Disappears, The (TV film)

TV seriály

2020 Fortunate Son (TV seriál)
2019 V Wars (TV seriál)
Zkrvaven, ale nepokořen (E10)
Holá a studená zem (E05)
Zasažení (E01)
2018 Carter (TV seriál)
Šťastní táborníci (S01E09)
Voiceover (S01E08)
Prodaná svatyně (S01E05)
2017 Dark Matter (TV seriál)
The Dwarf Star Conspiracy (S03E11)
Darebák (TV seriál)
A Good Leaving Alone (S04E10)
Sunny Side Down (S04E08)
Elk (S04E06)
další epizody (5)
2016 Darebák (TV seriál)
Close to Heaven (S03E18)
The Wheelbarrow (S03E17)
Hardboiled (S03E12)
další epizody (4)
2015 Darebák (TV seriál)
Mea Culpa (S03E07)
Dirty Laundry (S03E04)
2014 Bitten (TV seriál)
Caged (S01E12)
Descent (S01E10)
Prisoner (S01E08)
další epizody (7)
Hemlock Grove (TV seriál)
Blood Pressure (S02E01)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
The Light in Black (S01E13)
Night Terrors (S01E11)
Cherry Blossoms (S01E09)
další epizody (6)
2012 Kurýr (TV seriál)
Město lásky (S01E09)
Sklizeň (S01E04)
Generálova dcera (S01E03)
Policajt (TV seriál)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
Arzen a bábovka (S01E06)
Bouře (S01E05)
další epizody (7)
2011 Kennedyové (TV seriál)
My Brother's Keeper (E08)
Lancer and Lace (E07)
Cuban Missiles (E06)
další epizody (6)
Single Ladies (TV seriál)
2010 Living in Your Car (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Box je náš! (S01E03)
2009 Wild Roses (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Backwards Day (S01E11)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Planets Aligned (S01E09)
Asking for Flowers (S01E04)
First in Line (S01E02)
M.V.P. (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
What About Bob? (E10)
Storm Front (E08)
The Black Donnellys (TV seriál)
Wasn't That Enough? (E11)
All of Us Are in the Gutter (E09)
Run Like Hell (E06)
další epizody (4)
2006 Talk to Me (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
2004 Show Me Yours (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Brutální Nikita (TV seriál)
Ven z hnízda (S04E21)
Zatmění mysli (S04E19)
Ruku v ruce s nepřítelem (S04E17)
další epizody (11)
1999 Brutální Nikita (TV seriál)
Konečné řešení (S03E22)
Boj o život (S03E19)
Třetí do hry (S03E18)
další epizody (11)
1998 Animorphs (TV seriál)
Brutální Nikita (TV seriál)
Adrianina zahrada (S02E21)
Včerejší noc (S02E19)
Nákaza (S02E17)
další epizody (11)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Milost (S01E22)
Válka (S01E17)
Strach (S01E16)
další epizody (11)
Lexx (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Red, White or Blue (S02E17)
Body Language (S02E15)
White Men Can't Jump to Conclusions (S02E13)
další epizody (7)
1995 Směr jih (TV seriál)
The Witness (S02E03)
North (S02E01)
Letting Go (S01E23)
další epizody (9)
1994 Směr jih (TV seriál)
Gift of the Wheelman (S01E11)
Chicago Holiday: Part 2 (S01E09)
Chinatown (S01E07)
další epizody (5)
1990 Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 Správná modrá (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
Hot Shots (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
1982 Miss Peach of the Kelly School (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Dokumentární

2000 Deníky královen: Alžběta I., Rudá růže rodu Tudorovců (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky