foto

David B. Thompson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Záhada v květinářství: Držet jazyk za zuby (TV film)
2014 Aaliyah: The Princess of R&B (TV film)
Small Time
2009 Vražda v mé rodině (TV film)
2008 Obchod se smrtí (TV film)
2005 Stav nouze (TV film)
2000 Dear America: A Line in the Sand (TV film)
Dear America: Color Me Dark (TV film)
Our Daily Bread (TV film)
1996 Panika v oblacích (TV film)
1995 Ideální rodina (TV film)
1992 Gangsters (TV film)
1987 Pistolníci (TV film)
1985 The Execution of Raymond Graham (TV film)
1983 Dr. Yes: Hyannis Affair
Magic of David Copperfield V: The Statue of Liberty Disappears, The (TV film)

TV seriály

2017 Dark Matter (TV seriál)
The Dwarf Star Conspiracy (S03E11)
2014 Bitten (TV seriál)
Hemlock Grove (TV seriál)
Blood Pressure (S02E01)
2013 Cracked (TV seriál)
Darebák (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Město lásky (S01E09)
Sklizeň (S01E04)
Generálova dcera (S01E03)
Policajt (TV seriál)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
Arzen a bábovka (S01E06)
Bouře (S01E05)
další epizody (7)
2011 Kennedyové (TV seriál)
My Brother's Keeper (E08)
Lancer and Lace (E07)
Cuban Missiles (E06)
další epizody (6)
Single Ladies (TV seriál)
2010 Living in Your Car (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Box je náš! (S01E03)
2009 Wild Roses (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Backwards Day (S01E11)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Planets Aligned (S01E09)
Asking for Flowers (S01E04)
First in Line (S01E02)
M.V.P. (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
What About Bob? (E10)
Storm Front (E08)
The Black Donnellys (TV seriál)
2006 Talk to Me (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
2004 Show Me Yours (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1998 Animorphs (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 Správná modrá (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
Hot Shots (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1982 Miss Peach of the Kelly School (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Dokumentární

2000 Deníky královen: Alžběta I., Rudá růže rodu Tudorovců (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace