foto

William Rushton

  • nar. 18.8.1937
    Chelsea, Londýn, Anglie, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.12.1996 (59 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Sžíravá vášeň
1982 Magic Shop, The
1978 Adventures of a Plumber's Mate
1977 Adventures of a Private Eye
1976 Keep It Up Downstairs
1973 Cobblers of Umbridge, The (TV film)
Is This a Record?
1972 The Adventures of Barry McKenzie
1971 Flight of the Doves
1969 Best House in London, The
Na řvoucích strojích do Monte Carla
1968 Blaho paní Blossomové
1965 Báječní muži na létajících strojích
1964 It's All Over Town

TV seriály

1996 Jack and Jeremy's Real Lives (TV seriál)
1995 One for the Road (TV seriál)
The Treacle People (TV seriál)
1992 Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1989 Muzzy Comes Back (TV seriál)
1986 Muzzy in Gondoland (TV seriál)
1984 Trap Door, The (TV seriál)
1982 Does the Team Think? (TV seriál)
1981 The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1976 Mrňata (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
A Death in the Family (E21)
1969 Up Pompeii! (TV seriál)
World in Ferment (TV seriál)
1968 The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1965 Not Only... But Also (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hitler: The Comedy Years (TV film) - a.z.

Divadelní záznam

1989 The Secret Policeman's Biggest Ball (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1983 Through the Keyhole (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
No 73 (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1970 Score with the Scaffold (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1963 Stars and Garters (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky