foto

Ariel Askénazi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Les fusillés (TV film)
2014 Un si joli mensonge (TV film)
2011 Mister BOB (TV film)
2010 Une lubie de Monsieur Fortune
2008 Enfants d'Orion, Les (TV film)
La Journée de la jupe
Miroir, mon beau miroir (TV film)
2006 Le procès de Bobigny (TV film)
2004 Julie, žena s tajemstvím (TV film)
2003 Birkenau
2000 La Mécanique des femmes

TV seriály

2018 Zlato (TV seriál)
Duel (S02E08)
Explosion (S02E07)
Représailles (S02E06)
další epizody (8)
2017 Zlato (TV seriál)
Pour une poignée de métal (S01E08)
Pikolet (S01E07)
Garrota di program (S01E06)
další epizody (8)
2015 En Immersion (TV seriál)
De Profundis (E03)
Narcose (E02)
Les Naufragés (E01)
2013 Dos au mur (TV seriál)
2012 Antigone 34 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace