foto

Jesse M. Feldman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 One Night
The Cleansing Hour
2011 Take Me Home
2008 Fly Like Mercury

TV seriály

2020 The Chi (TV seriál)
Foe 'Nem (S03E01)
2018 Star (TV seriál)
Zion (S03E09)
Karma (S03E07)
Someday We'll All Be Free (S03E05)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Kapitola pátá (S06E05)
Kapitola čtvrtá (S06E04)

Dokumentární

2012 Other Dream Team, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky