foto

Christophe Paturange

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Murders in Rochefort
2018 Les Fantômes du Havre
Souviens toi de nous (TV film)
2015 Meurtres en Bourgogne (TV film)
Une mère en trop (TV film)
2012 Les Vacances de Ducobu
Tout est bon dans le cochon (TV film)
2011 L'Élève Ducobu
2010 Viktor z divočiny (TV film)
2009 No pasaran
2008 Garçon manqué (TV film)
2007 Krevní pouto (TV film)
2006 Fair Play
Lettres de la mer rouge (TV film)
Svět se nezboří (TV film)
Větrná bouře (TV film)
2005 Manželka mého partnera
2004 Plus beau jour de ma vie, Le
2003 Après la pluie, le beau temps
2002 Blbec na krku

TV seriály

2017 Komisařka Florence (TV seriál)
Black Jack (S02E04)
Caïn (TV seriál)
La peau de Caïn partie 2 (S05E10)
La peau de Caïn partie 1 (S05E09)
Obsession (S05E08)
další epizody (8)
2016 Caïn (TV seriál)
La traversée (S04E10)
Le grand saut (S04E09)
L'étoile filante (S04E08)
další epizody (7)
2015 Caïn (TV seriál)
Le fils de Caïn - partie 2 (S03E08)
Le fils de Caïn (S03E07)
Bijoux de famille (S03E06)
další epizody (8)
2014 Jusqu'au dernier (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Caïn (TV seriál)
Dieu, Caïn, etc... (S02E08)
Duels (S02E07)
Mauvais garçon (S02E06)
další epizody (8)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky