foto

Adriana Roel

  • nar. 5.7.1934 (85 let)
    Monterrey, Nuevo Leon, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Lagunas
2012 No quiero dormir sola
2000 Crónica de un desayuno
1996 De muerte natural
1981 Diablo y la dama, El
1980 Seducción, La
1978 Alucarda, la hija de las tinieblas
Flores de papel
1976 Renuncia por motivos de salud
1973 Diamantes, oro, y amor
1972 Fin de fiesta
Kalimán, el hombre increíble
1971 La Chamuscada (Tierra y libertad)
1970 Gregorio y su ángel
Rubí
1969 Hijo pródigo, El
1968 El caudillo
Endemoniada, La
1967 El silencioso
Seis días para morir
Serenata en noche de luna
Sor Ye-Ye
Veinticuatro horas de vida
1966 Alazán y el rosillo, El
Planeta de las mujeres invasoras, El
1965 Gigantes planetarios
Loba, La
Un hombre en la trampa
Viva Maria!
1964 El asesino invisible
Furia en el Edén
Me llaman el cantaclaro
1963 Cri Cri el grillito cantor
Días de otoño
1962 La entrega de Chucho el Roto
Me dicen el consentido
1961 Aventuras de Chucho el Roto
Jóvenes, Los
La captura de Chucho el Roto
1960 Chucho el Roto
Cigüeña dijo sí, La
Misterio de la cobra, El
Verano violento
1959 Escuela de verano
Gutierritos
Mi esposa me comprende

TV seriály

2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
2007 Amor sin maquillaje (TV seriál)
2004 Amarte es mi pecado (TV seriál)
Rubí (TV seriál)
2003 Bajo la misma piel (TV seriál)
2001 Atrévete a olvidarme (TV seriál)
1996 Cuentos para solitarios (TV seriál)
Si Dios me quita la vida (TV seriál)
1990 Al filo de la muerte (TV seriál)
1988 Extraño Retorno de Diana Salazar, El (TV seriál)
1986 Hora Marcada (TV seriál)
1985 Juana Iris (TV seriál)
Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1982 Vanessa (TV seriál)
1980 Caminemos (TV seriál)
1978 Viviana (TV seriál)
1970 Dios de barro, El (TV seriál)
1969 Del altar a la tumba (TV seriál)
1967 Prohibido, Lo (TV seriál)
1966 Derecho de nacer, El (TV seriál)
1963 Agonia de amor (TV seriál)
1961 Cuatro en la trampa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky