foto

Goró Ibuki

  • nar. 2.1.1946 (73 let)
    Kumaiši-čó, Hokkaidó, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kibaijanse! Wataši
2016 Boku no inoči (TV film)
2013 Strawberry Night
2011 Tenso Sentai Goseija tai Shinkenja Epikku on Ginmaku
2010 Badboys
Samurai sentai Shinkenjâ Tai Gôonjâ Ginmakuban!
2009 Samurai sentai Shinkenjâ Ginmakuban tenkawakeme no tatakai
Senrjokugai cúkoku (TV film)
2008 Za majikku awâ
2005 Džicuroku Kantó jakuza kósóši: Macudagumi
Džicuroku Kantó jakuza kósóši: Macudagumi 2
Džicuroku Kantó jakuza kósóši: Macudagumi 3
Kunitori Monogatari (TV film)
1981 Hono-o no gotoku
Kemonotači no acui nemuri
1980 Tokugawa ičizoku no hókai
1979 Ničiren
Onmicu dóšin: Óedo sósamó
1977 Hokuriku dairi sensó
1975 Bódó šimane keimušo
Bórjoku kinmjaku
Nihon bórjoku rettó: Keihanšin koroši no gundan
1974 Bóhači bušidó: Samurai
Džingi naki tatakai: Kankecuhen
Otec jednotek kamikaze
1973 Džingi naki tatakai
Porno džidaigeki: Bóhači bušidó
San ike kangoku: Kjóakuhan
1972 Bókjó komoriuta
Džunko intai kinen eiga: Kantó hizakura ikka
Kogaraši mondžiró
1971 Gendai jakuza: Čizakura san kjódai
Kantó kjódai džingi: Ninkjó
1970 Kantó tekija ikka: Tennódži no kettó
Širuku hatto no ó'ojabun
Širuku hatto no ó'ojabun: Čobihige no kuma
1969 Gonin no šokin kasegi
Mekurano Oichi midaregasa

TV seriály

2019 Jasuragi no toki: Miči (TV seriál)
2016 Nobunaga moju (TV seriál)
2015 Bidžo to danši (TV seriál)
Manmakoto ~ Asanosuke Saiteichou (TV seriál)
2014 Gunši Kanbei (TV seriál)
Senrjokugai sósakan (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
2012 Perfect Blue (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
2009 Call Center no Koibito (TV seriál)
Kamen Rider Decade (TV seriál)
Samurai sentai Shinkenjâ (TV seriál)
2008 Mitsumei: Kangetsu Kasumi Kiri (TV seriál)
Room of King (TV seriál)
2006 Nogaremono Orin (TV seriál)
2004 Shinsengumi! (TV seriál)
2003 Kanta Desu! (TV seriál)
1981 Oinoči čódai! (TV seriál)
1979 Hissacu šigotonin (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1974 Furimukuna, Curukiči (TV seriál)
1971 Tennó no seiki (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Baikingu (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky