foto

Alejandro Parodi

  • nar. 23.7.1929
    Ciudad Obregón, Sonora, Mexiko
  • zem. 3.9.2011 (82 let)
    Tequisquiapan, Querétaro, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Misterio del Trinidad, El
2000 De ida y vuelta
Su alteza serenísima
1993 Počátek a konec
1992 Ángel de fuego
1991 No quiero discutir
Žena z přístavu
1990 Morir en el golfo
Sandino
1989 Costo de la vida, El
Goitia, un dios para sí mismo
1988 Días difíciles
Secreto de Romelia, El
1987 Lamberto Quintero
Lo que importa es vivir
Zapata en Chinameca
1986 Astucia
Říše bohatství
1985 Escuadrón de la muerte, El
Fuga del rojo, La
Historias violentas
Viaje al paraíso
1984 Encuentro con la muerte
Noche de carnaval
Ratas de la frontera
1983 Nocaut
1982 Alsino a kondor
Llámenme Mike
1979 El año de la peste
Vdova Montielová
1978 Sucesion, La
1977 Cuartelazo
1976 Chicano
Poquianchis, Las
Svědectví obce Marusia
1975 La lucha con la pantera
1973 Principio, El
V oněch letech
1968 Amigos, Los
1964 El halcón solitario
1963 El charro Negro contra la banda de los cuervos
Santo en el hotel de la muerte
1962 El ataúd infernal
La noche del jueves
La venganza del resucitado
Me dicen el consentido
Servicio secreto
1961 Con la misma moneda
Los encapuchados del infierno
Mujeres engañadas
¡Mis abuelitas... no más!
1960 El toro negro
Siguiendo pistas
Vystěhovalci
1958 Vago sin oficio, Un
1957 Amor del bueno
El buen ladrón
Pepito as del volante
1955 Fugitivos: Pueblo de proscritos
Hombre que quiso ser pobre, El
La mujer X
Los tres Villalobos
1954 El águila negra
Venganza en el circo
1953 Yo soy gallo dondequiera!
1952 Prefiero a tu papá..!
Una calle entre tú y yo

Dokumentární

1993 Memoria del cine mexicano
1986 Frau des Reporters, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace