foto

Lucha Villa

  • nar. 30.11.1936 (82 let)
    Camargo, Chihuahua, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Encuentro inesperado
Fiscal de hierro 4, El
1992 El fiscal de hierro 3
Golpe de suerte
Lolo
1990 El fiscal de hierro 2: La venganza de Ramona
La sombra del Tunco
1988 Central camionera
Diana, René, y El Tíbiri
Fiscal de hierro, El
Puerta negra, La
1985 Doña Herlinda y su hijo
1984 El mil usos II
1981 Lagunilla, mi barrio
Semana santa en Acapulco
1979 Reyes del palenque, Los
1978 El lugar sin límites
1976 Cenizas del diputado, Las
1975 Tiempo y destiempo
1974 Věštba
1973 La marchanta
Principio, El
1972 Jalisco nunca pierde
Mecánica nacional
1970 Chico Ramos
Juan el desalmado
Las tres magnificas
Quelite, El
1969 Dos valientes
Vida inútil de Pito Pérez, La
1968 Amores de Juan Charrasqueado, Los
El corrido del hijo desobediente
Yaqui, El
1967 Amanecí en tus brazos
Centauro Pancho Villa, El
El imperio de Drácula
Los hombres de Lupe Alvírez
Mi caballo prieto rebelde
Seis días para morir
1966 Dos rivales, Los
El fugitivo
Los Sánchez deben morir
Los tres pecados
1965 Cucurrucucú Paloma
Diablos en el cielo
Guitarras lloren guitarras
Mi ley es un revólver
Tres calaveras, Los
Un callejón sin salida
1964 Agarrando parejo
Dos inocentes mujeriegos
El halcón solitario
Gallo de oro, El
México de mi corazón (Dos Mexicanas en México)
Sombra del mano negra, La
1963 Dos alegres gavilanes
El charro Negro contra la banda de los cuervos
El mariachi canta
El norteño
El terror de la frontera
Los apuros de dos gallos
Tres palomas alborotadas

TV seriály

1973 Nosotros los pobres (TV seriál)

Dokumentární

1993 Memoria del cine mexicano

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace