foto

Alec Wallis

  • zem. 2004
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Fool, The
1987 Malá Dorritka
1973 Námezdní síla
1971 Mechanický pomeranč
1969 Krásky v černých punčochách

TV seriály

1991 2point4 Children (TV seriál)
1988 First of the Summer Wine (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1985 Murder of a Moderate Man (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bognor (TV seriál)
Triangle (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Marie Curie (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Sykes and A... (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace