foto

Alyy Khan

  • nar. 6.12.1968 (51 let)
    Karachi, Sindh, Pákistán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mogul Mauglí
2017 The Valley
2016 Actor in Law
Mah e Mir
Zindagi Kitni Haseen Hay
2015 3 Bahadur
2014 Unfreedom
2012 Oonga
2011 Aazaan
Don 2
Everywhere and Nowhere
Jo Hum Chahein
2010 Pusher
Temná relikvie (TV film)
2009 42 Kms.
Šťastná náhoda
2008 Zrádce
2007 Síla srdce
2006 Richard Sharpe - Nebezpečné poslání (TV film)
2005 Nazar
2004 Kiss Kis Ko
2003 Escape from Taliban
Sssshhh...
Stumped
2001 Deham

TV seriály

2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (9)
Tommy a Pentlička (TV seriál)
N or M?: Part 2 (E05)
N or M?: Part 1 (E04)
2011 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2010 Protiúder (TV seriál)
Iraq - Part 2 (S01E02)
2009 The Philanthropist (TV seriál)
1997 Bombay Blue (TV seriál)
Kabhie Kabhie (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1976 Gangsters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky