foto

Wesley French

  • nar. 13.4.1979 (40 let)
    London, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Through Black Spruce
Trouble in the Garden
2013 In einem wilden Land (TV film)
2006 Vlci
2005 Shania (TV film)

TV seriály

2018 Cizinka (TV seriál)
Common Ground (S04E04)
2016 Inhuman Condition (TV seriál)
Prezident v pořadí (TV seriál)
The Results (S01E08)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
The Mortal Cup (S01E01)
2013 Defiance (TV seriál)
If I Ever Leave This World Alive (S01E09)
Goodbye Blue Sky (S01E07)
Brothers in Arms (S01E06)
další epizody (4)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vodácké dobrodružství (S07E01)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Health Nutz (TV seriál)
2009 Cashing In (TV seriál)
Freedom Riders (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace