foto

Adjoa Andoh

  • nar. 14.1.1963 (56 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 National Theatre Live: Julius Caesar (divadelní záznam)
2016 Brotherhood
2015 Les Liaisons Dangereuses (divadelní záznam)
2013 Uzavřený kruh
2012 In the Dark Half
Julius Caesar (TV film)
2008 Dospělost
2007 Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu (TV film)
2004 Every Time You Look at Me (TV film)
1998 Takové anglické manželství (TV film)
1995 Circles of Deceit: Dark Secret (TV film)
What My Mother Told Me

TV seriály

2017 Acceptable Risk (TV seriál)
Prolhaní (TV seriál)
Catherine (S01E04)
White Rabbit (S01E03)
I Know You're Lying (S01E02)
2016 Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
2015 Cucumber (TV seriál)
River (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
The Interceptor (TV seriál)
Thunderbirds Are Go! (TV seriál)
Broadchurch (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2014 Chasing Shadows (TV seriál)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
Execution (S01E04)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
1998 Close Relations (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1996 Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
Shakespeare Shorts (TV seriál)
Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1993 Health and Efficiency (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 The Tomorrow People (TV seriál)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
1990 Waiting for God (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
Hledání legend a hrdinů (TV seriál)
1990 I Is a Long Memoried Woman

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace