foto

Aimi MacDonald

  • nar. 27.2.1942 (79 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Get Real
1977 No. 1 of the Secret Service
1976 Keep It Up Downstairs
1974 Man About the House
Vampira
1970 Take a Girl Like You
1969 Vendetta for the Saint
1966 Secrets of a Windmill Girl

TV seriály

2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1981 The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1976 Rentaghost (TV seriál)
1971 Shirley's World (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
1969 Sez Les (TV seriál)
1967 At Last the 1948 Show (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 Blankety Blank (TV pořad)
Give Us a Clue (TV pořad)
1978 Star Games (TV pořad)
1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1969 Jokers Wild (TV pořad)
1963 Stars and Garters (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky