foto

Angela Morant

  • nar. 1943
    Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Iris
1997 Zrozeni z moře
1991 Lůza
1990 Chicago Joe a holka ze šantánu
1988 Tumbledown (TV film)
1986 Zázračný lékař
1981 Mark Gertler: Fragments of a Biography
1979 Afternoon Off (TV film)

TV seriály

2004 Profil vraha (TV seriál)
Soucit na ostří nože (S02E04)
2002 Helen West (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Imaginatively Titled Punt & Dennis Show, The (TV seriál)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Léta Páně (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
My Father's House (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Tak trochu vražda (E01)
1975 Nightingale's Boys (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1968 Nana (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1964 It's Dark Outside (TV seriál)
1963 Friday Night (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky