foto

Anna Karen

  • nar. 19.9.1936 (83 let)
    Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 No Reasons
2008 Flick
2004 Second Quest, The (TV film)
1996 Beautiful Thing
1978 What's Up Nurse!
1973 Holiday on the Buses
1972 Mutiny on the Buses
1971 On the Buses
1969 Carry On Camping
1967 Smůla na patách
1966 The Sandwich Man

TV seriály

2010 Pointless Celebrities (TV seriál)
2005 Zlatá hodina (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Boyz Unlimited (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Super Gran (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1977 Rag Trade, The (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
1969 On the Buses (TV seriál)
1956 Opportunity Knocks (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2008 Comedy Classics (TV seriál)
Welsh Greats (TV seriál)
1998 The Best of British (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2008 The Sunday Night Project (TV pořad)
2002 Another Audience with Ken Dodd (TV pořad)
2000 BBC Hall of Fame: Barbara Windsor (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1970 Kenneth Williams Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky