foto

Antoine Bonfanti

  • nar. 1929
    Ajaccio, Corse, Francie
  • zem. 3.3.2006
    Montpellier, Hérault, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2000 Dupla Viagem, A
Frágil Como o Mundo
1993 Golem, le jardin pétrifié
1992 Golem, l'esprit de l'exil
Nous deux
1989 Berlin-Yerushalaim
Le Café des jules
1988 Encore
1986 Sarraounia, africká královna
1985 Éveillé du pont de l'Alma, L'
1983 Un bruit qui court
Îles, Les
1982 Rose et le blanc, Le
1981 C'est la vie!
Jardinier, Le
Triple muerte del tercer personaje, La
1980 Cauchemar
Extérieur, nuit
Parano
1979 Coup du singe, Le
West Indies
Žena mezi psem a vlkem
1978 Utopia
1977 Dernière sortie avant Roissy
Indiens sont encore loin, Les
Les Ambassadeurs
Machine, La
Théâtre des matières, Le
1976 Fleurs du miel, Les
Gloria mundi
Je suis Pierre Rivière
Je t'aime moi non plus
1975 L'homme du fleuve
Noces de porcelaine, Les
Rage au poing, La
Zig zig
1974 Femmes au soleil
Femmes femmes
Si j'te cherche... j'me trouve
Tendre Dracula
Voyage d'Amélie, Le
1973 Grabuge, Le
Kráska
Sans sommation
Sourire vertical, Le
Une baleine qui avait mal aux dents
1972 Humeur vagabonde, L'
La cicatrice intérieure
Tehdy nám bylo dvacet
Tout va bien
1971 Popsy Pop
Pošetilost mocných
1970 La fin des Pyrénées
Poslední skok
1969 Fête des mères, La
Mister Freedom
Three
Tout peut arriver
1968 Je t'aime, je t'aime
Jeden večer, jeden vlak
1967 Deux ou trois choses que je sais d'elle
Loi du survivant, La
Vražedná hra
1966 Velký flám
Válka skončila
1965 Bláznivý Petříček
Muž s oholenou lebkou
Stará dáma se baví
1964 Banda pro sebe
Kočky
L'Insoumis
Vdaná žena
1963 Andělská zátoka
Muriel neboli v čase návratu
Oiseau de paradis, L'

Dokumentární

1992 Babilée '91
1974 Funambule, Le
Solitude du chanteur de fond, La
1973 La société du spectacle
1968 Šestá tvář Pentagonu
1967 Daleko od Vietnamu
1966 Qui êtes-vous Polly Maggoo ?
Si j'avais quatre dromadaires
1963 Pařížský máj
1950 Afrika 50

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace